Damstahl ja asiakkaamme

Lisäarvoa liiketoimintaasi

Ruostumaton teräs ei yksin tuo lisäarvoa yrityksellesi. Lisäarvo saavutetaan innovatiivisilla ratkaisuilla tuotteen tietoudessa, käytettävyydessä ja logistiikassa. Haluamme auttaa yritystäsi myös näissä asioissa.

 

Jaamme tietomme kanssasi

Tiedon jakaminen on toimintamme perusarvo. Järjestämme koulutusta, kursseja ja seminaareja ruostumattomien terästen ominaisuuksista ja käytettävyydestä räätälöityjen tarpeiden mukaisesti.

 

Ajattelemme innovaativisesti

Damstahlin liiketoiminta on alun perin lähtenyt liikkeelle ’hyvästä ideasta’. Tätä innovatiivisuuden perintöä vaalimme ja jatkamme tänäkin päivänä. Haluamme olla kehittävä yhteistyökumppani joka tukee asiakkaiden liiketoimintaa myös tietotaidon, ideoiden ja toiminnan avulla.

 

Ajattelemme ennen kuin toimitamme

Onnistuminen liiketoiminnassa edellyttää myös oikeita logistisia ratkaisuja. Osaavien ja toimintaansa jatkuvasti kehittävien kuljetusliikkeiden valinta on yrityksemme perusarvo, jota toteutamme joka päiväisessä toiminnassamme. Olipa kyse sitten asiakkaamme toimitusten koosta, frekvenssistä tai erikoistapauksista, etsimme kaikille osapuolille parhaan ratkaisun.