‘Smile’ innostaa meitä kaikkia

Yrityksemme pääarvomme olkoon SMILE  (S=arvostus itseämme kohtaan, M=Ajatus I=Innovatiivisuus, L=Elämä ja E=Loppu)

 

 Uskomme:

 

Arvostus itseämme kohtaan

Arvostus luo tien kohti ylpeyttä, ja ylpeys on ajava voima jokaisella työntekijällämme, Kun työntekijämme ovat ylpeitä työstänsä, asiakkaamme kokevat heidän nauttivan ottavansa vastuun kaikista asiakaspalveluun liittyvissä asiaoissa.

Ajatus- Rohkeus

Vaatii rohkeutta ottaa seuraava askel, uskoa uuteen ideaan, kuunnella vaistoja ja ottaa vastuuta. Rohkea ihminen kehittyy, ja se onnistuu vain luomalla turvallisen ja luottavaisen työilmapiirin.

Innovatiivisuus

Suurin pääoma on innovatiivisuus. Koko Damstahl luotiin aikanaan ‘hyvän idean’ pohjalta. Siksi olemme tietoisia siitä tosiasiasta, että innovatiivinen mieli yhdistettynä hyviin ideoihin on se mikä mahdollistaa kilpailuedun. Sekä meille että meidän asiakkaillemme.

Elämä

Elämä luo merkityksensä meille kaikille. Elämä on jokapäiväistä vuorovaikutusta toistemme kanssa niin konttorilla, varastossa, lounastauolla, asiakastapaamisissa ja toimittaja-vierailuilla. Nämä kaikki ovat niitä hetkiä joissa kasvamme, opimme ja jaamme ja lopulta saavutamme tavoitteemme- niin henkilökohtaiset kuin työhön liittyvät.

Loppu – SMILE