Terästeollisuuden sparraava yhteistyökumppani

Damstahl on ainoa perheomistuksessa oleva pelkästään ruostumattomien terästuotteiden jakeluun keskittynyt tukkuliike, joka toimii kahdeksassa maassa.

 

Mittaamme toimintaamme asiakkaittemme menestyksen kautta

Viime vuosien aikana Damstahl on vankistanut markkina-asemaansa huomattavasti. Tanskalaisen pääkonttorimme lisäksi olemme vankasti edustettuina Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Ranskassa, Norjassa, Alankomaissa ja Sloveniassa.

 

Yli 300 konsernin työntekijää mahdollistivat vuonna 2019 noin 80,000 tonnin ruostumattomien terästuotteiden toimitukset asiakkaillemme.

 

Ihmiset toimintojen takana

Damstahl on vuosien saatossa pysynyt perhe-omisteisena yrityksenä, ja sillä on ollut ja on edelleen voimakas vaikutus toiminta-arvoihimme. Meidän ei odoteta tuottavan pikavoittoja osakkeenomistajille, mikä mahdollistaa toimintamme kauaskantoisen ja pitkäjänteisen kehityksen.

 

Heikoimmissakin markkinatilanteissa pidämme kiinni arvoistamme.

 

Tämä haastaa ja valtuuttaa työntekijämme kehittämään itseänsä ja asiakaspalveluamme. Asiakkaillemme se tarkoittaa yrityksemme vastuuta kehittää heidän toimintaansa mukaan luettuna kaikki siihen sisältyvät osa-alueet: innovatiivisesta konsultoinnista täsmätoimituksiin.