Tietosuojakäytäntö

Käsittelemme henkilötietoja verkkosivustojen ja muiden digitaalisten palveluiden yhteydessä. Turvallisuus ja henkilötietojen suojaamisasetuksen (GDPR) noudattaminen on tärkeää, minkä vuoksi olemme laatineet tämän henkilötietojen suojaa koskevan toimintaperiaatteen, jota sovelletaan kaikkiin tähän viittaaviin palveluihin riippumatta siitä, miten saat pääsyn niihin.

Käyttämällä verkkosivustojamme ja palveluitamme annat meille suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.


Mitä henkilötietoja keräämme ja käsittelemme?

Keräämme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka annat sivuillamme tai jotka annat meille, kun käytät palveluitamme. Lisäksi keräämme tietoja, jotka lähetetään automaattisesti meille laitteeltasi. Keräämämme tiedot voivat sisältää muun muassa:

• tiedot, jotka annat meille, kun luot käyttäjäprofiilia tai käytät palveluitamme

• tiedot, jotka annetaan verkkosivustomme kautta lähetetyissä viesteissä tai meille lähetetyn kirjeenvaihdon yhteydessä

Antamiesi tietojen lisäksi keräämme automaattisesti tiedot, jotka meille lähetetään tietokoneeltasi, mobiililaitteelta tai muulta laitteelta. Mm. nämä tiedot:

• Tiedot vuorovaikutuksesta verkkosivustomme ja palveluidemme kanssa, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, laitetunniste, laitetyyppi, paikkatietoa koskevat tiedot, tietokone- ja yhteystiedot, sivujen näyttötilastot, verkkosivustollemme suuntautuva liikenne, viite-URL-osoitteet, mainostiedot , IP-osoite ja vakio verkkolokitiedot sekä evästeiden avulla kerätyt tiedot. Katso evästekäytäntömme, jonka löydät täältä

Saatamme vastaanottaa tai kerätä lisätietoja sinusta kolmansilta osapuolilta ja lisätä tämän käyttäjätietoihimme. Nämä tiedot voivat sisältää, mutta niihin rajoittumatta, demografiset tiedot, navigointitiedot, täydentävät yhteystiedot ja lisätietoja sinusta muista lähteistä, esim. viranomaiset, siinä määrin kuin laki sen sallii.


Mihin me käytämme henkilötietojasi?
Saatamme käyttää sinusta keräämiämme tietoja useisiin tarkoituksiin, mukaan lukien:

• palveluidemme ja verkkosivustomme käyttö
• pyyntösi ja tilauksesi käsittely
• tuotteiden, palveluiden ja asiakastuen toimittaminen
• tuotteiden, palveluiden ja verkkosivustomme parantaminen
• verkkosivustomme ja palveluiden mukauttaminen
• saadaksemme paremman käsityksen verkkosivustojemme ja sovellustemme käytöstä, jotta voimme parantaa niitä
• yritystoimintaa koskevia tietojen, kuten tilausvahvistukset, laskut jne. lähettäminen
• uutiskirjeiden ja markkinoinnin lähettäminen sähköpostitse, jos olet antanut suostumuksesi tähän
• markkinointitutkimusten suorittaminen asiakkaistamme, heidän kiinnostuksenkohteistaan, suuntauksista ja asiakaskäyttäytymisestä
• verkkosivujemme hallinnointi, diagnosointi ja ongelmien korjaus
• laittoman toiminnan estäminen tai oikeuksien suojeleminen ja valvominen
• tietoturvaloukkauksiin puuttuminen ja niiden välttäminen

 

Käsittelemme ja tallennamme sinusta vain tietoja, jotka ovat välttämättömiä ja riittäviä yllä mainittujen tavoitteiden toteuttamiseksi.

Emme säilytä henkilötietoja kauemmin kuin on laillisesti sallittua ja poistamme henkilötietoja, kun niitä ei enää tarvita edellä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Henkilötietojen hallinta ja päivittäminen
Varmistamme, että henkilötietosi eivät ole vääriä tai harhaanjohtavia. Varmistamme myös, että henkilötietojasi päivitetään säännöllisesti. Koska palvelumme riippuu siitä, ovatko tietosi oikein ja ajan tasalla, pyydämme sinua ilmoittamaan meille kaikista asiaan liittyvistä muutoksista.

 

Henkilötietojen välittäminen
Emme välitä henkilötietoja kolmansille osapuolille, paitsi seuraavissa erityistapauksissa:

• Olet antanut nimenomaisen suostumuksen edelleenlähetykseen.

• Edelleen lähettäminen tapahtuu Damstahl-konsernissa tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.

• Edelleenlähetys tehdään valtuutetuille yrityksille tai henkilöille, jotka käsittelevät henkilötietojamme ohjeidemme perusteella ja tietosuojakäytäntöjemme ja muiden luottamuksellisuutta ja turvallisuutta koskevien toimenpiteiden mukaisesti. Näillä yrityksillä tai henkilöillä ei ole lupaa käyttää tietojasi omaan tarkoitukseen.

• Kun meitä vaaditaan toimittamaan tietoja oikeudenkäynnin tai muiden asiaan liittyvien oikeudellisten- tai sääntelyprosessien yhteydessä.

• Kun uskomme vilpittömässä mielessä, että tietojen välittäminen on välttämätöntä petosten estämiseksi tai niihin reagoimiseksi. Sekä puolustaaksemme verkkosivustomme sovelluksia hyökkäyksiltä tai suojataksemme yrityksemme ja asiakkaiden tai käyttäjien omaisuutta ja turvallisuutta.

• Jos sulaudumme toiseen yritykseen, hankimme sen tai hankkimme toisen yrityksen, myymme verkkosivuston, sovelluksen tai liiketoimintayksikön tai jos toinen yritys ostaa kaikki tai merkittävän osan omaisuudestamme. Näissä tilanteissa tietosi todennäköisesti siirtyvät.

 

On tärkeää korostaa, että emme välitä sinusta henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille omiin markkinointitarkoituksiin, ellet ole nimenomaisesti suostunut siihen.

 

Kuinka henkilökohtaisia tietojasi tallennetaan?
Henkilötietoja tallennetaan Damstahlin tietokeskukseen, joka tallentaa ja käsittelee henkilötietoja puolestamme tämän tietosuojakäytännön ja henkilötietojen suojaamista koskevan nykyisen lainsäädännön mukaisesti.

Jos välitämme henkilötietosi yhteistyökumppaneille Suomessa tai kolmansissa maissa, varmistamme aina, että heidän henkilötietojensa suojan taso vastaa vaatimuksiamme.

 

Henkilötietojen suojaaminen
Suojaamme tietosi teknisillä ja hallinnollisilla turvatoimenpiteillä (esim. palomuurit ja tietojen salaus sekä tietojen ja palvelimien fyysiset ja hallinnolliset käyttöoikeudet), jotka rajoittavat katoamisen, väärinkäytön, luvattoman pääsyn, edelleenlähetysten ja muutosten riskiä.

 

Pääsy henkilötietoihisi
Sinulla on aina oikeus saada tietoa siitä, mitä tietoja käsittelemme sinusta, mistä ne ovat peräisin ja mihin me niitä käytämme. Voit myös selvittää, kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ja kuka ottaa vastaan tiedot siltä osin kuin välitämme tietoja Suomessa ja ulkomailla.

Jos pyydät, voimme ilmoittaa sinulle käsittelemistämme tiedoista. Pääsy voidaan kuitenkin rajoittaa muiden ihmisten yksityiselämän suojelemisen, liikesalaisuuksien tai immateriaalioikeuksien takia.

Sinulla on myös oikeus saada henkilötietojasi, jotka olet antanut meille käyttöön, samoin kuin tiedot, jotka olemme keränneet sinusta muilta osapuolilta suostumuksesi perusteella. Jos käsittelemme sinusta tietoja linkkinä sopimuksessa, jossa olet osapuoli, voimme myös lähettää nämä tiedot sinulle. Sinulla on myös oikeus siirtää nämä henkilötiedot toiselle palveluntarjoajalle. Jos haluat käyttää tietosi siirrettävyyttä, saat henkilötietosi meiltä yleisesti käytetyssä muodossa.

 

Henkilötietojen oikaiseminen tai poistaminen
Jos uskot, että käsittelemme henkilötietojasi väärin, sinulla on oikeus saada tähän korjaukset. Sinun tulisi vain ottaa meihin yhteyttä ja kertoa meille, mitä haluat korjata.

Jos uskot, että henkilötietosi eivät ole enää tarpeellisia suhteessa niihin tarkoituksiin, joihin me keräsimme niitä, tai jos uskot, että henkilötietojasi käsitellään vastoin lakia tai muita lakisääteisiä velvoitteita, voit aina pyytää niiden poistamista .

Kun lähetät pyynnön henkilötietojesi korjaamisesta tai poistamisesta, tarkistamme, onko ehdot täytetty, ja jos näin on, toteutamme muutokset tai poistot mahdollisimman nopeasti.

Muutokset tietosuojakäytäntöön
Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä voimassa olevan lainsäädännön noudattamiseksi.

Muutoksista ilmoitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisterinpitäjä
Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukainen rekisterinpitäjä on Damstahl A/S (rekisteritunnus: DK 2325 6118, osoite: Danmarksvej 28, DK-8660 Skanderborg, Denmark), joka vastaa kaikesta konsernitason tiedonkäsittelystä, esimerkiksi Damstahl-konsernin yritysten markkinointityökaluista.

Damstahl vastaa henkilötietojen käsittelystä tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.