Ruostumaton teräs – Käsikirja uteliaille

“Ruostumaton teräs – Käsikirja uteliaille” (Claus Qvist Jessen, 2019) on uusin kirja Damstahlin kirjallisuuskokoelmassa ja ensimmäinen teos, joka on julkaistu suomen kielellä.

 

Damstahl on koonnut tärkeimmät tiedot ruostumattomasta teräksestä samoihin kansiin kaikille, jotka työskentelevät ruostumattoman teräksen kanssa

 

Kirja ruostumattoman teräksen kaltaisesta virtaviivaisesta tuotteesta ei tarvitse olla tylsää luettava. Itse asiassa se voi olla viihdyttävää samalla kuin se on opettavaista ja auttaa sinua tekemään liiketoimintaa koskevat päätökset.

 

Mielestäni opit tehokkaammin, kun materiaali esitetään mielenkiintoisella tavalla. Siksi tekstiä täydennetään selittävillä kuvilla ja kaavioilla koko kirjassa, kertoo kirjan tekijä Claus Qvist Jessen.

 

Damstahl pyrkii kirjassaan helposti luettavalla ja inspiroivalla tavalla kertomaan ruostumattoman teräksen tärkeimmät ja kriittisemmät alueet ja olosuhteet kaikille, jotka suunnittelevat ja valmistavat ruostumatonta terästä.

 

Neljännellä teoksella viimeistelemme Damstahl-trilogiamme, kertoo konsernin hallinnon pääjohtaja Mikael Sthaalros hymy kasvoillaan.

 

Kirjan hinta on 40 euroa.

Hinta sisältää arvonlisäveron ja toimituskulut.